Tonhal Steak saláta


Elkészítési idő: 30 perc 

Hozzávalók:
  • 100 g Tonhal
  • 3 db koktélparadicsom
  • 100 g konzerv Csicseriborsó 
  • 100 g Konzerv kagyló
  • Egy negyed citrom vékony szeletre vágva
  • Egy fél Gránátalma magja
  • Egy teáskanál Modenai Balzsamecet és szőlőmust sűrítmény

Elkészítés:

Serpenyőt előmelegítjük olaj nélkül és a tonhalat sózzuk, borsozzuk, ha lehet frissen őröljük a borsot.
Az előmelegített serpenyőbe oldalanként 2,5-3 percig süssük. Majd óvatosan szedjük ki a serpenyőből.
A paradicsomot, szeletekre vágjuk, össze borítjuk a többi összetevővel és rá daraboljuk a tonhalat. Pirítóssal találjuk.

Buon apetit!

Megjegyzések