Elkészítési idő: 30 perc
Hozzávalók:
- 100 g Tonhal
- 3 db koktélparadicsom
- 100 g konzerv Csicseriborsó
- 100 g Konzerv kagyló
- Egy negyed citrom vékony szeletre vágva
- Egy fél Gránátalma magja
- Egy teáskanál Modenai Balzsamecet és szőlőmust sűrítmény
Elkészítés:
Serpenyőt előmelegítjük olaj nélkül és a tonhalat sózzuk, borsozzuk, ha lehet frissen őröljük a borsot.
Az előmelegített serpenyőbe oldalanként 2,5-3 percig süssük. Majd óvatosan szedjük ki a serpenyőből.
A paradicsomot, szeletekre vágjuk, össze borítjuk a többi összetevővel és rá daraboljuk a tonhalat. Pirítóssal találjuk.
Buon apetit!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése