Elkészítés: 40-45 perc
Hozzávalók:
- Húslevesből a maradék szárnyas lefejtett húsa
- A levesből megmaradt vöröshagyma, fokhagyma és kb.1 egész főtt répa,
- 0,6 dl mustár
- 0,6 dl majonéz
- 1-1,5 dl tejszín
- 1 tk. Só
- 1 ek. Olíva olaj
- 2 db tömlős sajt
- 1 tk. majoránna
Elkészítés:
Sokszor nem fogy el a húslevesben főtt hús. Jelen esetben a fácán húsa, hiszen száraz. Ezért, én pástétomot készítek, másnap reggelire.A levesből maradt anyagokat daraboljuk össze, majd minden egyebet tegyük bele és turmixoljuk össze. Nem baj, ha darabos lesz. Annál élvezhetőbb.
Ha kevesebb hús maradt, vigyázzunk a hozzáadott alapanyagok mennyiségére. Nehogy híg legyen.
Tálaláskor a tetejére savanyú párolt lilakáposztával mennyei ízt kapunk.
Buon appetito!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése