Tavasztól
őszig termő, színes, zamatos, lédús gyümölcsök sokrétű felhasználását teszik
lehetővé minden konyhában.
Sok
cukrot és vizet tartalmaznak, ezért szedés után hamar romlanak.
Tavasztól
őszig teremnek. A cseresznye és a meggy kezdi a sort, majd a sárgabarack
követi, ahogy leérett jön az őszibarack, nyár végén, ősz elején a szilvát
szüretelhetjük.
Felhasználása
a konyhák gyöngyszemei.
Nyersen,
sütve, főzve, befőttnek, aszalva,fagyasztva,lekvárnak dzsemnek, húsokhoz,
smoothinak kiválóan alkalmasak.
Rengeteg
ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaznak, emellett A, B és C vitaminokban
gazdag.
Rengeteg
jótékony hatással rendelkeznek.
Az egészség megőrzéséhez, fogyókúrákhoz, ételekben, ételek kiegészítője ként használjuk bátran.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése