Libamájas zöldszószos szendvics

 



Elkészítési idő: 15 perc

Hozzávalók:

Zöld szószhoz

  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 érett avokadó kikapart húsa
  • Csipet só, bors,
  • 0,5 mk.lime leve
  • 1 ek.jó minőségű olíva olaj

 

Késes aprítóba tegyük a hozzávalókat és pépesre aprítsuk fel. Ha kész 10 percre, letakarva tegyük a hűtőbe.

 

Szendvics feltéthez

  • 1 kornspitz kifli
  • 2 szelet Mozzarella sajt
  • 10 dkg sült fokhagymás kacsamáj
  • Vagy 2 szelet füstölt sonka szelet
  • 1 közepes paradicsom
  • 2 tk.zöld szósz

 

Addig a szendvics hozzávalóit pakoljuk a mini kornspitz kiflibe.

Sajttal kezdjük rá a májat vagy bármilyen füstölt sonkát, zöld szósz, paradicsom karikák.

És máris fogyasztható, könnyű, de laktató, kellemes pikáns íze frissítő hatású.

 

Jó étvágyat!

Megjegyzések