Elkészítési idő: 15 perc
Hozzávalók:
Zöld
szószhoz
- 1 csokor petrezselyem
- 1 érett avokadó kikapart húsa
- Csipet só, bors,
- 0,5 mk.lime leve
- 1 ek.jó minőségű olíva olaj
Késes
aprítóba tegyük a hozzávalókat és pépesre aprítsuk fel. Ha kész 10 percre,
letakarva tegyük a hűtőbe.
Szendvics feltéthez
- 1 kornspitz kifli
- 2 szelet Mozzarella sajt
- 10 dkg sült fokhagymás kacsamáj
- Vagy 2 szelet füstölt sonka szelet
- 1 közepes paradicsom
- 2 tk.zöld szósz
Addig
a szendvics hozzávalóit pakoljuk a mini kornspitz kiflibe.
Sajttal
kezdjük rá a májat vagy bármilyen füstölt sonkát, zöld szósz, paradicsom
karikák.
És
máris fogyasztható, könnyű, de laktató, kellemes pikáns íze frissítő hatású.
Jó
étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése