Elkészítési idő: 1 óra
Sütési
hőfok: 180-190 fok
Hozzávalók:
- 20 dkg csirkemáj
- 3-4 db közepes burgonya
- 1 csomag aszalt paradicsom
- 10 dkg cannellini bab konzerv
- 1,5 paradicsom lé
- 0,5 dl olíva olaj
- 1 kis fej lilahagyma
- 2 db babérlevél
- Só, bors
Elkészítés:
Forrásban
lévő sós vízben elő főzzük a negyedelt burgonyákat, majd egy kisméretű tepsibe
az olívaolajra tesszük. A burgonya vizében a májat is elő főzzük, ha ez is
kész, mehet a burgonyára. A babot és a szeletelt hagymát is ráhalmozzuk.
Sózzuk, borsozzuk és a babérlevelet is bele tesszük.
Előmelegített
sütőbe toljuk és 30 percig sütjük, ez után jöhet a paradicsom lé és az aszalt paradicsom.
Finoman keverjük össze és még 15-20 percre toljuk vissza a sütőbe. Ha kész,
tálaljuk. Remek, kiadós egytálétel.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése